Fritidshus, Sundsvall

Vill du bygga ett fritidshus?

Det finns mycket att tänka på när du bestämt dig för att bygga ett fritidshus. Många överväganden och viktiga beslut. Vi har stor erfarenhet av att bygga fritidshus, och finns för att hjälpa dig vad du än behöver. Från bygglov till färdigt hus.

Vår breda kunskap om fritidshus gör att vi kan anpassa oss och bygga utifrån dina önskemål. Oavsett om det är från en färdig byggsats eller inte.

En stor investering i Sundsvall

Att bygga ett fritidshus i Sundsvall är en stor investering. Därför är det viktigt med en trygg och stabil hantverkare, för att du ska känna dig trygg genom processen. Vi är godkända utbildade träarbetare inom Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN), är kvalitetssäkrade av BraByggare och Villaägarna. Så du kan lita på att vi håller vad vi lovar, och utför arbetet på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss gällande fritidshus

För att kunna erbjuda dig det fritidshus du drömmer om samarbetar vi med en rad erfarna och duktiga entreprenörer i området runt Sundsvall. Allt för att du ska känna dig trygg med din hantverkare. Om du har några frågor är det bara att kontakta oss.

Du når oss på telefonnummer 070-311 10 92 och via e-mail pascal@10bygg.se eller oscar@10bygg.se
Välkommen!

Följ oss