Nybyggnation, Sundsvall

Funderar du på en nybyggnation?

Vi på 10 Bygg hjälper dig med din nybyggnation. Våra hantverkare har goda kunskaper och mycket erfarenhet, och har producerat ett stort antal nybyggnationer i Sundsvall. Vår kunskap och erfarenhet gör att du kan få expertstöd från det att idén föds, tills dess att den är klar. Om du väljer att låta oss på 10 Bygg i Sundsvall göra jobbet så garanterar vi ett gott resultat av högsta kvalitet, som är i enlighet med dina önskemål.

Nybyggnation av alla typer av hus i Sundsvall

Vi genomför nybyggnation av alla typer av hus i Sundsvall, stort som smått. Allt från Attefallshus och små bodar till större fritidshus och bostadshus. Oavsett vad du drömmer om, behöver eller saknar så kan vi hjälpa dig med det.

Enkelhet och kvalitet

För oss är det viktigt att göra det så enkelt som möjligt för din del. En nybyggnation är ett stort beslut, och då behövs kunniga hantverkare som hjälper dig på vägen. Vi kan hjälpa till med ansökan om bygglov, att hitta underlag till hustyper och rekommendera produkter. Vi är återförsäljare av Vabene kök & bad, en komplett köksleverantör och har ett samarbete med NorLux fönster. Allt för att kunna säkerställa kvalitet i det vi gör.

Kontakta oss när det är dags för en nybbygnation

Vi är kvalitetssäkrade av både BraByggare och Villaägarna, allt för att din nybyggnation ska kännas så trygg som möjligt. Vi har också samarbete med duktiga entreprenörer i området runt Sundsvall, för att säkerställa att din nybyggnation verkligen blir det du drömmer om. Hög kvalitet, och en enkel process. Väljer du att anställa oss på totalentreprenad tar vi hand om allt, från bygglov till färdigt hus.

Du kan nå oss på telefonnummer 070-311 10 92 och via e-mail pascal@10bygg.se eller oscar@10bygg.se
Välkommen till 10 Bygg!

Följ oss